Loading map...

Arie Mcmanis

About

Megtanuljuk, hogy a pozíció előnyt ad nekünk egy bizonyos típusú potban. Emlékszem, hogy valaki ezt mondta nekem az elején, és csak nemrég értettem meg. Természetesen időről időre megtanuljuk játszani a kezünket. Megszoktuk, hogy hátrafelé állunk, ezért megpróbáljuk megtartani pozícióinkat anélkül, hogy kockázatot vállalnánk. Ezért lehet olyan nehéz megtartani a középső pozíciót: tudod, hogy amikor az utolsó nagy vakod, a nagy vakod és az újbóli vásárlásod van, még mindig képes leszel az ellenfeledre.

Amikor a kezünkben és a zsetonok mögött vagyunk, az asztal kényelmesen érzi magát ellenünk. Azonban nem akarsz nagy kockázatot vállalni, ha egy rövid halomban vagy. Ha meg tudod csinálni, akkor a póker nagyon hasznosnak találod. A tisztességes kéz nem elég ahhoz, hogy messzire jusson a pókerben – akkor is képesnek kell lennie arra, hogy nagyot nyerjen, ha van. Amikor megvan a kedvenc pókerváltozata, tudnia kell, hogyan kell nyerni.

Ez mind arról szól, hogy hogyan lehet megnyerni az ellenfél zsetonját, és úgy csinálni, hogy a lehető legkevesebb lehetőséget adja nekik, hogy elkapják. Mindannyian találkoztunk olyan játékosokkal, akik ismerik a játékot, mintha egész életükben velük játszottak volna. Néha úgy viselkednek, mintha nem tudnák, mit csinálnak, de általában megvernek, és rosszul érzi magát, mert nem tartja be a technikáját.

És ez könnyebb mondani, mint csinálni! Ez sokkal könnyebb volt, mint megpróbálni kitalálni, hogyan fogok játszani a partneremmel szemben (mert nem igazán tudtam). Ha megpróbálod megtanulni a játékot, akkor nem akarsz összpontosítani az ellenfeled legyőzésére, azt akarod kitalálni, hogyan kell játszani az ellenfelet. A legjobb módja annak, hogy megtanuljak pókerezni, az volt, hogy magam ellen játsszam.

Ez magában foglalta ugyanazokat a matematikai készségeket, és az eredmények jobbak voltak, mert magam játszottam a partnerem helyett. Játszom a kezem tartományával, és játszom a játékot. Azt akarod, hogy képes legyen átnézni egy játékot később, és azt mondják, kellett volna, hogy ő összehajtható a teljes ház, ahelyett, hogy, nem kellett volna nyomja le egy dió flush húzza a készlet, és ő ütött engem az ő egyenes. Hogyan lehet a legtöbbet kihozni az online poker pókerezésből?

Melyik a legjobb póker oldal? Hogyan találhatok olyan pókeroldalt, amely regisztrációs bónuszt kínál? Szinte minden póker oldal kínál valamilyen ingyenes játék. Ha három vagy négy szintet játszik mélyen egy limit játékban, és az ellenfelek 50, 100 és 300 ponton játszanak, ne játsszon minden kezet úgy, mintha fejjel felfelé lenne. Ehelyett játsszon okosan, és próbálja kihasználni a táblát. Néha akarsz játszani a póker egy kicsit másképp.

De ha túlságosan összekevered, mozgó célpontgá válsz, és a játékosok elkezdenek rájönni, hogy nem igazán tudják megmondani, hogy mi a kezed tartománya, mert úgy tűnik, hogy különböző helyzetekben játszol.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.